Det här med kändisar igen!

Den obehagliga kopplingen mellan kvällspressen och stora underhållningsprogram i tv blir alltmer uppenbar och obehaglig. Den nya tidens storheter (kändisar) bärs fram och nagelfars från alla håll. Detta är ett kommersialismens höjdpunkter. Zelmerlöv påstps på första sidan av Expressen vara pressad av uppståndelsen kring honom pga uppbrottet från sin flickvän. Den stora samvetsfrågan blir om svenska folket verkligen vill läsa dessa överdrivna och privata halvlögner om sina kändisar. Folket har ju inget annat val, eller har i te gett det i alla fall.

Mäniskor har det inte alltid lätt men drottning Sylvia har naturligtvis svårast. Jag förstår inte varit inte våra pigga feminister har angripit hennes sätt att nå inflytande – genom sin man!

Utan sitt giftermål hade hon ju varit en tysk kvinna vemsomhelst, nu är hon hyllad och gubevars framröstad som en av våra populäraste kvinnor. man tar sig för pannan.

Carl Philip betyg  som blivande lantmästare redovisas i Expressen. Fyror har han  fått. Det blir raka fåror i landskapet det. Pressen kommer att se till att de blir sprikrakast i Sverige!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: